Přísun nových informací nám umožňuje se neustále zdokonalovat

Přísun nových informací nám umožňuje se neustále zdokonalovat

„Na školení jsme prošli kompletní proces výroby extrudovaných profilů – od používaných slitin hliníku, přes konstrukci profilů, jejich rozměrové tolerance a vady, povrchové úpravy až po nové trendy v udržitelnosti výroby hliníkových slitin a využití recyklace hliníku v procesu výroby,“ prozradil Miroslav Pražák, náš výrobní ředitel, který se společně s Michalem Jelínkem, vedoucím technické kontroly divize Interiéry, zúčastnil školení ve společnosti Hydro.

Díky účasti jsme přišli na nové nápady, které nám pomohou optimalizovat naši výrobu a práci s hliníkovými profily. Dozvěděli jsme se, jak dosáhnout nejvhodnějšího designu profilů, který zajistí nízkou cenu, rozměrovou stabilitu a bezproblémovou výrobu. Seminář proběhl ve velmi příjemném prostředí hotelu Sitno a ze strany společnosti Hydro byl velmi dobře organizačně zajištěn, takže i přes úmorná vedra jsme ho mohli absolvovat ve velké pohodě.

Objevte naše interiérové systémy


Navíc Přemysl Machala, Jaroslav Svědík a Michal Jelínek absolvovali požární školení u firmy Promat. Tato technicky zaměřená firma se zabývá preventivní požární ochranou staveb a působí již řadu let v různých zemích Evropy i světa. 

Požární příčky FIRA dodáváme rámové i bezrámové včetně dveří, které jsou klíčové pro správnou funkčnost. Tyto systémy splňují nároky na dělení požárních úseků, a přitom si zachovávají maximální transparentnost a lehkost prostor.

Zjistěte více o protipožárních příčkách FIRA

Czech Best Managed CompaniesCZGBCAMSPGentlemanská firma 2024Red Dot Design Award

Nastavení ukládaní cookies

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k umožnění funkcionalit sociálních sítí a k analýze provozu webových stránek. Informace o provozu a užívání webových stránek Vámi jsou sdíleny s našimi sociálními sítěmi, reklamními a analytickými partnery, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které o Vás sesbírali při užívání jejich služeb.

Vlastní

Vlastní nastavení cookies